Groeit de dakbedekkingsindustrie?

In vergelijking met de vorige statistiek hebben we hier een die aangeeft hoe consistent de groei is geweest, een indrukwekkend gemiddelde groei van 2,7% per jaar. Om aan te tonen hoe indrukwekkend deze 2,7% is, kijk eens naar de groei van de automobiel in de VS gedurende die tijd, die voortdurend schommelde tussen ongeveer.

Groeit de dakbedekkingsindustrie?

In vergelijking met de vorige statistiek hebben we hier een die aangeeft hoe consistent de groei is geweest, een indrukwekkend gemiddelde groei van 2,7% per jaar. Om aan te tonen hoe indrukwekkend deze 2,7% is, kijk eens naar de groei van de automobiel in de VS gedurende die tijd, die voortdurend schommelde tussen ongeveer. Meer dan 50 procent van de dakdekkers die deelnamen aan enquêtes verwachtte een toename van de werkgelegenheid, het aantal banen en de uitgaven van klanten voor dakbedekkingsprojecten. De uitbraak van COVID 19 heeft gevolgen gehad voor de groei van de dakbedekkingsindustrie als gevolg van de lockdown-maatregel in de landen en de vertraging in de productie en productie van dakbedekkingsproducten die worden gebruikt in residentiële en commerciële ruimtes, en andere.

Het lijkt misschien alsof er niet genoeg groei is binnen de sector om rond te gaan, simpelweg omdat er veel dakbedekkingsbedrijven en aannemers zijn. Hoewel het er misschien niet op lijkt dat dakbedekkingsbedrijven innovatief hoeven te zijn omdat hun diensten relatief eenvoudig zijn, heeft dat 65% van de dakdekkers er niet van weerhouden om op zijn minst na te denken over investeringen in augmented en virtual reality. Dat gezegd hebbende, zijn er tal van succesvolle, betrouwbare dakbedekkingsbedrijven die onderaannemers inhuren. Als u op dit moment geen schattingssoftware gebruikt, is uw dakbedekkingsbedrijf zeker in de minderheid.

Dus waarom is dit? Welnu, het vervangen van het dak wordt steeds meer noodzakelijk omdat gebouwen die 25-50 jaar geleden werden gebouwd hun integriteit verliezen, met name op het dak. Er is een toenemende vraag naar nieuwe energiezuinige producten, zoals groene dakbedekking, die elektriciteitsverspilling verminderen door het gebruik van airconditioning op de lange termijn te verminderen, de luchtkwaliteit te verbeteren en de levensduur van het dak te verlengen. Als u een dakdekker bent die zich alleen richt op het repareren van stormschade of het bouwen van nieuwe daken voor nieuwe huizen, dan is het misschien tijd om te overwegen om te beginnen met het vervangen van daken. Vervangingen van dakbedekkingen maken 94% uit van het totale volume in Noord-Amerikaanse dakbedekkingsprojecten, evenals 91% van de waarde.

De hoge installatiekosten van daksystemen zullen naar verwachting echter de groei van de dakbedekkingsmarkt belemmeren. Elk jaar organiseert de National Roofing Contractors Association (NRCA) de International Roofing Exposition (IRE). Belangrijke spelers in deze dakbedekkingsmarkt richten zich op het ontwerpen van efficiënte daksystemen om te zorgen voor langdurige prestaties, zelfs in de zwaarste weersomstandigheden. De belangrijkste spelers die in het rapport over de dakbedekkingsmarkt worden geprofileerd, zijn onder meer 3M Company, Atlas Roofing Corporation, BASF SE, Johns Manville, Duro-Last, Inc.

Daarnaast zijn ook initiatieven gericht op energie-efficiënte projecten, zoals de renovatie van oude gebouwen waarin oude daken worden vervangen door nieuwe, een drijvende kracht achter de dakbedekkingsmarkt. Nieuwe technologieën, zoals groene dakbedekkingen, een langere levensduur van het dak met &, een betere luchtkwaliteit en een lager geluidsniveau &, dragen bij aan de groei van de dakbedekkingsmarkt.

Leave Message

Required fields are marked *