Is het moeilijk om dakadviseur te zijn?

CraftJack, een dienst voor het genereren van leads, heeft onlangs een enquête gehouden onder 1.609 aannemers en 652 consumenten om hen te vragen 32 verschillende soorten aannemerswerk te rangschikken. Dakbedekking kan een fysiek veeleisend beroep zijn.

Is het moeilijk om dakadviseur te zijn?

CraftJack, een dienst voor het genereren van leads, heeft onlangs een enquête gehouden onder 1.609 aannemers en 652 consumenten om hen te vragen 32 verschillende soorten aannemerswerk te rangschikken. Dakbedekking kan een fysiek veeleisend beroep zijn. Het vereist uithoudingsvermogen om te staan, te klimmen en voorzichtig te lopen bij warm, koud en soms winderig, besneeuwd of regenachtig weer. Het werk dat dakdekkers doen, zorgt ervoor dat gebouwen structureel gezond en veilig zijn voor het personeel of de bedrijfsmiddelen die door het dak worden beschermd.

Bovendien moeten vertegenwoordigers van dakbedekkingen beurzen bijwonen om kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen, marketingtools en verkoopstrategieën in de dakbedekkingsindustrie. Daarnaast kom je tijdens je werk als dakdekker in contact met mensen uit andere vakgebieden. Maar liefst 13% van de aannemers zei dat dakbedekking het fysiek meest veeleisende werk was dat ze ooit hebben gedaan. Professionals die betrokken zijn bij de verkoop van dakbedekkingen zijn verantwoordelijk voor het overbrengen van informatie over dakbedekkingsproducten en -diensten aan potentiële klanten.

Daken kunnen glad zijn door mos- en algenvorming en aannemers kunnen op kapotte of ontbrekende dakspanen stappen. Bovendien kunnen ervaren dakdekkers hun taken in minder tijd voltooien en kunnen ze pauzes nemen of hun werk vroegtijdig beëindigen. Zelfs een dak dat correct is geïnstalleerd, kan kapot gaan als een persoon met overgewicht zware dakbedekkingsapparatuur bij zich heeft. Niemand zou denken dat dakbedekking een cruciale bedrijfstak is als ze eenmaal een paar mensen zien klimmen en het dak repareren.

Ze kunnen gespecialiseerd zijn in de verkoop van residentiële of commerciële dakbedekkingsproducten, reparaties of installatie van nieuwe daksystemen.

Leave Message

Required fields are marked *