Wat is de winstmarge voor dakdekkers?

Typische dakbedekkingsbedrijven maken tussen 20 procent en 40 procent brutowinst in de dakbedekkingsindustrie. Het aantal bedrijven voor servicegerichte bedrijven kan hoger zijn, terwijl het aantal voor nieuwbouw en grote commerciële bedrijven lager kan zijn.

Wat is de winstmarge voor dakdekkers?

Typische dakbedekkingsbedrijven maken tussen 20 procent en 40 procent brutowinst in de dakbedekkingsindustrie. Het aantal bedrijven voor servicegerichte bedrijven kan hoger zijn, terwijl het aantal voor nieuwbouw en grote commerciële bedrijven lager kan zijn. Voor lezers is hun voornaamste zorg de winstgevendheid van residentiële dakdekkers. Maar zo eenvoudig is het nooit.

Elke aannemer is anders in hoe hij als juridische entiteit bestaat; hoeveel wordt aan de eigenaar betaald als vergoeding; en hoe is het bedrijf georganiseerd of gestructureerd? Al deze vragen hebben een grote invloed op het vermogen van een woningdakdekker om jaarlijks een nettowinst van meer dan 14% te genereren. Voor lezers die huiseigenaren zijn en zich afvragen hoeveel uw plaatselijke dakdekker met uw dak verdient, denkt u misschien dat 14% buitensporig is. De simpele waarheid is dat dat NIET zo is. Het is acceptabel om 14% te verdienen in vergelijking met het risico dat de aannemer op zich neemt voor terugbellen, lekschade en letsel op de bouwplaats.

Gezien de aard van wat erbij komt kijken en de risico's is 14% eigenlijk laag. Om inzicht te krijgen in overheadkosten en winst, moet u begrijpen hoe aannemers materialen in de dakbedekkingssector berekenen. Ondertussen bedroeg de gemiddelde winstmarge voor dakdekkers 6 procent in de 12 maanden eindigend op 1 mei. Gemiddeld is de omzet van particuliere dakdekkers in de 12 maanden eindigend op mei met 14 procent gestegen.

Excuus nummer drie, ze zeggen dat dakbedekking niet echt meetelt omdat het al is inbegrepen, het is maar één transactie, je doet alleen dakbedekking. Een typische kleine dakdekker heeft een paar ploegen die verschillende projecten uitvoeren en vaak uitbesteden. Het financiële informatiebedrijf Sageworks meldt dat dit voor een groot deel komt doordat dakdekkers voldoen aan de vraag naar nieuwbouw van woningen en stormgerelateerde schadeherstelwerkzaamheden. Ik heb veel te veel dakdekkers ontmoet die verzekeringsmaatschappijen en huiseigenaren voor de gek houden en kosten in rekening brengen voor dingen die ze niet hebben gedaan.

Het belangrijkste voor dakdekkers is om manieren te vinden om de traditionele manier van werken te veranderen, zodat voor extra verkopen geen extra werknemers nodig zijn. Overheadkosten en winst zijn meestal niet meegenomen in de oorspronkelijke schatting en de overheadkosten en winst zijn ook een groot debat geweest tussen aannemers en verzekeringsmaatschappijen, omdat sommige huiseigenaren het niet begrijpen en aannemers ervan beschuldigen hebzuchtig te zijn. De onlangs voltooide NRCA Management Performance and Financial Survey uit 2004 biedt een uitgebreide reeks benchmarks over de financiële prestaties van dakdekkers.

Leave Message

Required fields are marked *