Is dakbedekking een baan met een hoog risico?

Met 32 doden per 100.000 werknemers is dakbedekking de zesde gevaarlijkste baan in Amerika. Niemand zou denken dat het werk zo moeilijk is als je alleen maar naar een paar mannen op een dak kijkt, maar als je naar de cijfers en de feiten kijkt, is het moeilijk om weg te lopen omdat je denkt dat dakbedekking geen gevaarlijk beroep is.

Is dakbedekking een baan met een hoog risico?

Met 32 doden per 100.000 werknemers is dakbedekking de zesde gevaarlijkste baan in Amerika. Niemand zou denken dat het werk zo moeilijk is als je alleen maar naar een paar mannen op een dak kijkt, maar als je naar de cijfers en de feiten kijkt, is het moeilijk om weg te lopen omdat je denkt dat dakbedekking geen gevaarlijk beroep is. Het is al erg genoeg dat een val dodelijk kan zijn, maar dakdekkers worden tijdens het werk ook geconfronteerd met een hele reeks andere gevaren. De meeste mensen begrijpen niet waarom dakbedekking zo gevaarlijk is en de vele gevaren die dakbedekking zo gevaarlijk maken.

Als werkzaamheden worden uitgevoerd door een dakdekker, zijn zowel de opdrachtgever als de aannemer er gezamenlijk toe verplicht om ervoor te zorgen dat het werk veilig kan worden uitgevoerd.

Leave Message

Required fields are marked *