Is een dakbedekkingsbedrijf winstgevend?

De realiteit is echter dat veel dakdekkers alleen uit winstoogmerk actief zijn. Elk bedrijf wil geld verdienen, maar dakdekkers zijn vaak van mening dat dakbedekking gemakkelijk te verkopen is.

Is een dakbedekkingsbedrijf winstgevend?

De realiteit is echter dat veel dakdekkers alleen uit winstoogmerk actief zijn. Elk bedrijf wil geld verdienen, maar dakdekkers zijn vaak van mening dat dakbedekking gemakkelijk te verkopen is. Voor deze falende aannemers is het een manier om rijk te worden. In plaats van voorzichtig en eerlijk werk te doen, verkopen aannemers zoveel mogelijk opdrachten, doen ze ze allemaal extreem snel (en slecht) en besteden ze die winst vervolgens aan wat ze maar willen.

Een van de belangrijkste redenen waarom dakdekkers failliet gaan, is het gebrek aan goede klantenservice. De SBA (Small Business Administration) meldt echter dat 80% van de dakdekkers binnen de eerste 2 jaar failliet gaat. Ontdek hoe lang een asfaltdak echt meegaat in vergelijking met andere soorten dakspanen, en hoe u uw dak kunt beschermen tegen beschadiging en slijtage. Naast de slechte kwaliteit van de dakbedekking zelf, kunnen deze aannemers een werkterrein bezaaid met puin achterlaten.

Laten we eens kijken naar een paar redenen waarom de meeste dakdekkers failliet gaan en waarom het belangrijk is om op zoek te gaan naar een bedrijf dat blijft bestaan. Zelfs als je niet met stormjagers te maken hebt, zullen sommige dakdekkers proberen soortgelijke trucs uit te voeren. Onthoud dat dakdekkers van lage kwaliteit vaak tekenen vertonen van slecht leiderschap en een slechte houding. Het aanbieden van een garantie is zeker een goede bedrijfspraktijk, maar houd er rekening mee dat de meeste dakdekkers binnen enkele jaren ongetwijfeld failliet zullen gaan.

Als een aannemer ervoor kiest om op deze manier zaken te doen, zal uw dakbedekking er waarschijnlijk onder lijden. Een betrouwbaar dakbedekkingsbedrijf zal geen zaken doen zonder gebonden te zijn (wettelijk verplicht om de klus te klaren), goed verzekerd te zijn tegen schade en de juiste vergunning om dakbedekking uit te voeren in uw regio. In de dakbedekkingsindustrie zijn stormjagers aannemers die direct na een zware storm of andere natuurramp hun verkoopprestaties verbeteren. Integendeel, dakdekkers die de drempel van vijf jaar halen, bereiken ook hun levensduur.

Niet voor niets doen ze uitstekend werk en bedienen hun klanten goed.

Leave Message

Required fields are marked *