Is het de moeite waard om dakverkoper te zijn?

Een carrière in de verkoop van dakbedekkingen is een bevredigende baan waarmee u uw kennis kunt vergroten en tegelijkertijd een stevig salaris kunt verdienen. In het begin kan het een uitdaging zijn, maar het is een lonende carrière, vooral als je weet dat je je klanten hebt geholpen hun huizen of bedrijven te beschermen en te verbeteren.

Is het de moeite waard om dakverkoper te zijn?

Een carrière in de verkoop van dakbedekkingen is een bevredigende baan waarmee u uw kennis kunt vergroten en tegelijkertijd een stevig salaris kunt verdienen. In het begin kan het een uitdaging zijn, maar het is een lonende carrière, vooral als je weet dat je je klanten hebt geholpen hun huizen of bedrijven te beschermen en te verbeteren. In sommige gebieden is de concurrentie groot. In sommige gebieden kunt u te maken krijgen met tientallen dakdekkers voor woningen die allemaal achter dezelfde klanten aan gaan.

Als nieuwe verkoper bij uw bedrijf is het een must om een verkooppresentatie te maken waarmee u zich onderscheidt van alle anderen. De meeste carrières op basis van verkoop zijn gebaseerd op een commissieplatform. Met de verkoop van dakbedekkingen hebt u het gevoel de touwtjes in handen te hebben, want uw dagen worden besteed aan het zoeken naar nieuwe klanten en het beheren van spannende dakbedekkingsprojecten. Onafhankelijke en vastberaden personen die hunkeren naar zelfredzaamheid, vinden dit aspect van het werk ideaal.

Volgens de analyse van de jaarrekening van Sageworks is de omzet van particuliere dakdekkers in de 12 maanden eindigend op 1 mei met gemiddeld 14 procent gestegen. Als uw personeel een RB4000-lift gebruikt, laat de huiseigenaar dan de video zien van hoe deze gespecialiseerde dakbedekkingsapparatuur hun huis beschermt tijdens dakbedekking door gazons weelderig te houden en petunia's mooi te houden. Zelfs als u weinig tot geen bouwervaring hebt, kunt u alles te weten komen over daken en de voordelen van verschillende dakbedekkingstypes en -materialen. Volgens gegevens van Sageworks, een financieel informatiebedrijf, bevinden dakdekkers zich nu in het vierde jaar op rij van verbeterde winstgevendheid en omzetstijgingen met dubbele cijfers.

Het verkopen van daken is hard werken; en het helpt niet dat huis-aan-huisverkopers niet altijd welkom zijn, vooral als de huiseigenaar bang is dat je een aannemer bent die per nacht werkt.

Leave Message

Required fields are marked *