Hoeveel winst moet je maken op een dak?

Typische dakbedekkingsbedrijven maken tussen 20 procent en 40 procent brutowinst in de dakbedekkingsindustrie. Het aantal bedrijven voor servicegerichte bedrijven kan hoger zijn, terwijl het aantal voor nieuwbouw en grote commerciële bedrijven lager kan zijn.

Hoeveel winst moet je maken op een dak?

Typische dakbedekkingsbedrijven maken tussen 20 procent en 40 procent brutowinst in de dakbedekkingsindustrie. Het aantal bedrijven voor servicegerichte bedrijven kan hoger zijn, terwijl het aantal voor nieuwbouw en grote commerciële bedrijven lager kan zijn. Voor lezers is hun voornaamste zorg de winstgevendheid van residentiële dakdekkers. Maar zo eenvoudig is het nooit.

Elke aannemer is anders in hoe hij als juridische entiteit bestaat; hoeveel wordt aan de eigenaar betaald als vergoeding; en hoe is het bedrijf georganiseerd of gestructureerd? Al deze vragen hebben een grote invloed op het vermogen van een woningdakdekker om jaarlijks een nettowinst van meer dan 14% te genereren. Voor lezers die huiseigenaren zijn en zich afvragen hoeveel uw plaatselijke dakdekker met uw dak verdient, denkt u misschien dat 14% buitensporig is. De simpele waarheid is dat dat NIET zo is. Het is acceptabel om 14% te verdienen in vergelijking met het risico dat de aannemer op zich neemt voor terugbellen, lekschade en letsel op de bouwplaats.

Gezien de aard van wat erbij komt kijken en de risico's is 14% eigenlijk laag. Het goede nieuws? U kunt leren hoe u dakbedekkingsopdrachten kunt prijzen en bieden en tot de 10% behoort die weet hoe u winst moet maken.

Leave Message

Required fields are marked *