Hoe groot is de markt voor dakbedekkingen?

De materialen die voor dakbedekking worden gebruikt, variëren afhankelijk van de locatie, de vorm van het dak en het klimaat en of het gebruik voor commerciële of residentiële omgevingen is. Daarnaast hebben overheden van landen zoals India en China zwaar geïnvesteerd in de ontwikkeling van infrastructuur, wat ook de vraag naar bitumineuze dakbedekkingen op de wereldwijde dakbedekkingsmarkt aanwakkert.

Hoe groot is de markt voor dakbedekkingen?

De materialen die voor dakbedekking worden gebruikt, variëren afhankelijk van de locatie, de vorm van het dak en het klimaat en of het gebruik voor commerciële of residentiële omgevingen is. Daarnaast hebben overheden van landen zoals India en China zwaar geïnvesteerd in de ontwikkeling van infrastructuur, wat ook de vraag naar bitumineuze dakbedekkingen op de wereldwijde dakbedekkingsmarkt aanwakkert. Dankzij de introductie van nieuwe dakbedekkingstechnologieën zijn energiezuinige daksystemen op de markt verkrijgbaar. Nieuwe technologieën, zoals groene dakbedekkingen, een langere levensduur van het dak met %26, een betere luchtkwaliteit en een lager geluidsniveau %26, dragen bij aan de groei van de dakbedekkingsmarkt.

Voor niet-ingewijden zijn bitumineuze materialen, metalen, elastomeren, klei %26 betontegels en kunststoffen veelgebruikte dakbedekkingsmaterialen die worden gebruikt om het buitenoppervlak van daken in industriële, commerciële en residentiële gebouwen te bedekken. Johns Manville, Owens Corning, CertainTeed Corporation, Tamko Building Products LLC en Atlas Roofing Materials Corporation behoren tot de belangrijkste spelers die invloed hebben op de trends op de markt voor dakbedekkingsmaterialen in Noord-Amerika. Het lijkt misschien alsof er niet genoeg groei is binnen de sector om rond te gaan, simpelweg omdat er veel dakbedekkingsbedrijven en aannemers zijn. De uitbraak van COVID 19 heeft gevolgen gehad voor de groei van de dakbedekkingsindustrie als gevolg van de lockdown-maatregel in de landen en de vertraging in de productie en productie van dakbedekkingsproducten die worden gebruikt in residentiële en commerciële ruimtes, en andere.

De belangrijkste spelers die in het rapport over de dakbedekkingsmarkt zijn geprofileerd, zijn onder meer 3M Company, Atlas Roofing Corporation, BASF SE, Johns Manville, Duro-Last, Inc. Belangrijke spelers in deze dakbedekkingsmarkt richten zich op het ontwerpen van efficiënte daksystemen om te zorgen voor langdurige prestaties, zelfs in de meest barre weersomstandigheden. Vervangingen van dakbedekkingen maken 94% uit van het totale volume in Noord-Amerikaanse dakbedekkingsprojecten, evenals 91% van de waarde. Als u een dakdekker bent die zich alleen richt op het repareren van stormschade of het bouwen van nieuwe daken voor nieuwe huizen, dan is het misschien tijd om te overwegen om te beginnen met het vervangen van daken.

De hoge installatiekosten van daksystemen zullen naar verwachting echter de groei van de dakbedekkingsmarkt belemmeren. Ze zorgen er ook voor dat er genoeg materiaal is voor het hele dak en tillen materialen op het dak met behulp van katrollen of ladders. Om deze reden zal het gedeelte van de dakvervangingssector in de dakbedekkingsindustrie zowel in waarde als in volume blijven domineren. Dus waarom is dit? Welnu, het vervangen van het dak wordt steeds meer noodzakelijk omdat gebouwen die 25-50 jaar geleden werden gebouwd hun integriteit verliezen, met name op het dak.

Leave Message

Required fields are marked *