In welke staat verdienen dakdekkers het meeste geld?

Gelukkig hebben de VS een verbazingwekkend laag werkloosheidspercentage van 3,7% **. Als u een dakdekker voor woningen bent of gespecialiseerd bent in nooddakreparatie, bekijk dan hieronder onze top 5 best betalende staten.

In welke staat verdienen dakdekkers het meeste geld?

Gelukkig hebben de VS een verbazingwekkend laag werkloosheidspercentage van 3,7% **. Als u een dakdekker voor woningen bent of gespecialiseerd bent in nooddakreparatie, bekijk dan hieronder onze top 5 best betalende staten. In de Verenigde Staten zijn Californië, Massachusetts en New York de staten met de hoogste gemiddelde lonen voor dakbedekkers. Deze hoogste gemiddelden kunnen worden toegeschreven aan het feit dat de algemene kosten van levensonderhoud in deze staten en de vraag naar dakdekkers veel hoger zijn dan op andere staatslocaties in de VS, zoals Montana, South Dakota en West Virginia.

En hoewel er veel dingen zijn om in te gaan op hoeveel u specifiek kunt verwachten te verdienen, zijn er echt goede gegevens over de gemiddelde salarissen van dakdekkers per staat in heel Amerika, uitgesplitst naar anciënniteitsniveau. Van de kosten van levensonderhoud tot de huidige beschikbaarheid van lokale dakbedekkers, de salarissen van dakdekkers en de uurlonen voor dakdekkers zullen aanzienlijk variëren. Deze hoogste gemiddelden kunnen worden toegeschreven aan het feit dat de algemene kosten van levensonderhoud in deze staten en de vraag naar dakdekkers veel hoger zijn dan op andere staatslocaties in de VS. Zoals u kunt zien aan de hand van de hierboven genoemde uur- en jaarsalarisgemiddelden, kunnen de gemiddelde loonbedragen voor dakdekkers nogal variëren van staat tot staat.

Als landelijk gemiddelde is het belangrijk op te merken dat het jaarinkomen voor een dakdekker kan stijgen of dalen als gevolg van de lokale kosten van levensonderhoud en de vraag naar dakbedekkers. Vervolgens hebben we elke staat op basis van dit criterium gerangschikt, waarbij de staat met de hoogste salarisindex werd gerangschikt als het hoogste gemiddelde salaris voor dakdekkers. Net als bij de gemiddelde jaarlijkse salarisbedragen voor dakdekkers, zullen de lokale kosten van levensonderhoud, de lokale vraag naar dakbedekkers en de algemene loopbaanervaring helpen bepalen hoeveel een werknemer moet worden betaald. De dakdekkers die het meeste geld verdienen, hebben echter ook de meest individuele ervaring en opleidingsniveaus in de sector, waarmee rekening wordt gehouden bij het opstellen van het gemiddelde loon voor de werknemer.

Dakdekkers kunnen hun vak leren door middel van een formele stage van drie jaar, inclusief klassikaal onderwijs en betaalde praktijkervaring. Het instapsalaris (gemeten aan de hand van het salaris van de laagste 10% betaalde werknemers) en het aantal tewerkgestelde dakdekkers in die staten zijn ook weergegeven in de tabel. Andere variaties kunnen worden toegeschreven aan de specifieke functietitel en loopbaanopleiding, professionele vaardigheden en ervaringsniveau van een dakdekker.

Leave Message

Required fields are marked *