Is de verkoop van dakbedekkingen moeilijk?

Het verkopen van daken is hard werken; en het helpt niet dat huis-aan-huisverkopers niet altijd welkom zijn, vooral als de huiseigenaar bang is dat je een aannemer bent die per nacht werkt. Met deze tips kunnen dakprofessionals echter leren hoe ze daken succesvol van deur tot deur kunnen verkopen.

Is de verkoop van dakbedekkingen moeilijk?

Het verkopen van daken is hard werken; en het helpt niet dat huis-aan-huisverkopers niet altijd welkom zijn, vooral als de huiseigenaar bang is dat je een aannemer bent die per nacht werkt. Met deze tips kunnen dakprofessionals echter leren hoe ze daken succesvol van deur tot deur kunnen verkopen. In sommige gebieden is de concurrentie groot. In sommige gebieden kunt u te maken krijgen met tientallen dakdekkers voor woningen die allemaal achter dezelfde klanten aan gaan.

Als nieuwe verkoper bij uw bedrijf is het een must om een verkooppresentatie te maken waarmee u zich onderscheidt van alle anderen. Steve's mede-Bostonianen, geboren en getogen in Beantown, alias Boston, waren onder meer jongens van Aerosmith, The Cars, Boston, The Pixies en J. Geen wonder dat hij al op jonge leeftijd met muziek begon. Maar net als veel andere muzikanten richtte hij al snel zijn aandacht op een meer conventioneler werk.

In 1989 nam Steve een podiumduik en kwam hij in de verkoop terecht. De meeste carrières op basis van verkoop zijn gebaseerd op een commissieplatform. Met de verkoop van dakbedekkingen hebt u het gevoel de touwtjes in handen te hebben, want uw dagen worden besteed aan het zoeken naar nieuwe klanten en het beheren van spannende dakbedekkingsprojecten. Onafhankelijke en vastberaden personen die hunkeren naar zelfredzaamheid, vinden dit aspect van het werk ideaal.

Aannemers weten heel goed dat het antwoord dat ze van de meeste klanten krijgen iets anders is dan „ja”, vooral wanneer ze in eerste instantie een dakbedekking bij een klant proberen te sluiten. Bovendien moeten vertegenwoordigers van dakbedekkingen beurzen bijwonen om kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen, marketingtools en verkoopstrategieën in de dakbedekkingsindustrie. Volgens gegevens van Sageworks, een financieel informatiebedrijf, bevinden dakdekkers zich nu in het vierde jaar op rij van verbeterde winstgevendheid en omzetstijgingen met dubbele cijfers. Door daktechnologie zoals iRoofing te gebruiken, kunt u alle componenten van het dakbedekkingsproject op een moderne, indrukwekkende en illustere manier bekijken.

Professionals die betrokken zijn bij de verkoop van dakbedekkingen zijn verantwoordelijk voor het overbrengen van informatie over dakbedekkingsproducten en -diensten aan potentiële klanten. Ze kunnen gespecialiseerd zijn in de verkoop van residentiële of commerciële dakbedekkingsproducten, reparaties of installatie van nieuwe daksystemen. Volgens de analyse van de jaarrekening van Sageworks is de omzet van particuliere dakdekkers in de 12 maanden eindigend op 1 mei met gemiddeld 14 procent gestegen. Als uw personeel een RB4000-lift gebruikt, laat de huiseigenaar dan de video zien van hoe deze gespecialiseerde dakbedekkingsapparatuur hun huis beschermt tijdens dakbedekking door gazons weelderig te houden en petunia's mooi te houden.

Zelfs als u weinig tot geen bouwervaring hebt, kunt u alles te weten komen over daken en de voordelen van verschillende dakbedekkingstypes en -materialen. Als een aannemer een speciale toegevoegde waarde biedt, zoals gratis seizoensgebonden dakinspecties tot een jaar na installatie, is dat genereuze en waardevolle voordeel een effectieve „onderscheidende factor” voor zijn merk. Omdat de leads duur zijn, krijgen verkopers van dakbedekkingen die leads werken meestal minder betaald per opdracht dan wat ze zouden kunnen verdienen door hun eigen dakkabels te genereren door op de deur te kloppen. Stel hen na de verkoop gerust dat ze de juiste beslissing hebben genomen om contact op te nemen met uw dakbedekkingsbedrijf en te bekijken hoe hun nieuwe dakbedekkingsmaterialen hun huis langdurige schoonheid zullen geven.

Leave Message

Required fields are marked *