Hoe groot is de dakbedekkingsindustrie in de Verenigde Staten?

Dakbedekking staat op de 16e plaats van de marktomvang in de bouwsector en op de 196e plaats in de Verenigde Staten in het algemeen. Nieuwe technologieën, zoals groene dakbedekkingen, een langere levensduur van het dak met &, een betere luchtkwaliteit en een lager geluidsniveau &, dragen bij aan de groei van de dakbedekkingsmarkt.

Hoe groot is de dakbedekkingsindustrie in de Verenigde Staten?

Dakbedekking staat op de 16e plaats van de marktomvang in de bouwsector en op de 196e plaats in de Verenigde Staten in het algemeen. Nieuwe technologieën, zoals groene dakbedekkingen, een langere levensduur van het dak met &, een betere luchtkwaliteit en een lager geluidsniveau &, dragen bij aan de groei van de dakbedekkingsmarkt. De uitbraak van COVID 19 heeft gevolgen gehad voor de groei van de dakbedekkingsindustrie als gevolg van de lockdown-maatregel in de landen en de vertraging in de productie en productie van dakbedekkingsproducten die worden gebruikt in residentiële en commerciële ruimtes, en andere. De belangrijkste spelers die in het rapport over de dakbedekkingsmarkt zijn geprofileerd, zijn onder meer 3M Company, Atlas Roofing Corporation, BASF SE, Johns Manville, Duro-Last, Inc.

Morrissey Construction heeft een volledige vergunning en is verzekerd als professionele dakdekker en bedient klanten in Glastonbury en het omliggende Hartford County. Dankzij de introductie van nieuwe dakbedekkingstechnologieën zijn energiezuinige daksystemen op de markt verkrijgbaar. Daarnaast hebben overheden van landen zoals India en China zwaar geïnvesteerd in de ontwikkeling van infrastructuur, wat ook de vraag naar bitumineuze dakbedekkingen op de wereldwijde dakbedekkingsmarkt aanwakkert. De hoge installatiekosten van daksystemen zullen naar verwachting echter de groei van de dakbedekkingsmarkt belemmeren.

Belangrijke spelers in deze dakbedekkingsmarkt richten zich op het ontwerpen van efficiënte daksystemen om te zorgen voor langdurige prestaties, zelfs in de zwaarste weersomstandigheden.

Leave Message

Required fields are marked *