Hoe word ik een succesvolle dakverkoper?

Uit de enquête voor huiseigenaren van dakdekkers bleek dat 36% van de huiseigenaren die voor dakdekkers winkelden drie aannemers belde en 17% vier of vijf. Dat betekent dat als u het voorstel wilt winnen, u en uw verkoopteam voor elke verkooppresentatie over dakbedekkingen een topper moeten maken.

Hoe word ik een succesvolle dakverkoper?

Uit de enquête voor huiseigenaren van dakdekkers bleek dat 36% van de huiseigenaren die voor dakdekkers winkelden drie aannemers belde en 17% vier of vijf. Dat betekent dat als u het voorstel wilt winnen, u en uw verkoopteam voor elke verkooppresentatie over dakbedekkingen een topper moeten maken. Uit het onderzoek van Roofing Contractors bleek dat 76% van de huiseigenaren zei dat de aannemer die ze hadden ingehuurd de serviceverschillen tussen hen en andere aannemers besprak. Een van de meest effectieve verkooptips voor dakbedekkingen is om te benadrukken waarom uw bedrijf een betere keuze is dan andere lokale aannemers, of het nu gaat om de RB4000 van uw personeel, de mogelijkheid om complexe projecten aan te pakken of een andere factor.

Wilt u uw verwijzingsarsenaal opbouwen? We maken het u gemakkelijk in onze 4 professionele tips om meer verwijzingen naar dakbedekkingen te krijgen. De verkoop van daken kan voor U PRECIES hetzelfde zijn. Kortom, succesvolle verkoop in welke branche dan ook komt het erop neer dat je weet wat je wanneer moet zeggen en dat dan steeds opnieuw moet herhalen. Als je aanknopingspunten gaat geven, doe er dan een beetje op de deur kloppen.

Praat met de buren aan de linker- en rechterkant. Loop naar de overkant en stel jezelf voor, vooral als je in de productie werkt. Je verhoogt je omzet en blijft scherp. Sta jezelf nooit toe om weer in de truck te stappen voordat je aan het werk bent een paar deuren hebt omgegooid.

Als de leads opdrogen, en dat gebeurt altijd, doe je het nog steeds goed omdat je je eigen verkooppijplijn hebt opgebouwd. Uit een GAF-enquête bleek dat 96% van de grote aannemers voor het vervangen van dakbedekkingen huiseigenaren meer dan één optie biedt en 80% drie of meer opties biedt. Als je een verkoopteam voor dakbedekkingen hebt, is het belangrijk dat ze op de hoogte blijven van alle manieren waarop ze een nieuw dak verkopen aan potentiële klanten en hen leren hoe ze succesvol kunnen zijn met deze handige tips. Met de juiste loodverzorging kunt u uw dakbedekkingsbedrijf in het achterhoofd houden, zodat een huiseigenaar eerst contact met u opneemt wanneer het tijd is voor een nieuw dak.

Omdat de leads duur zijn, krijgen verkopers van dakbedekkingen die leads werken meestal minder betaald per opdracht dan wat ze zouden kunnen verdienen door hun eigen dakkabels te genereren door op de deur te kloppen.

Leave Message

Required fields are marked *