Hoe schat je een dakbedekking in?

Het inschatten van het dakbedekkingsmateriaal en het bepalen van uw prijs %26 door uw bod te presenteren, zijn de sleutel tot uw succes. Leer hoe u een dakbedekking kunt bieden, zodat u winstgevend kunt blijven.

Hoe schat je een dakbedekking in?

Het inschatten van het dakbedekkingsmateriaal en het bepalen van uw prijs %26 door uw bod te presenteren, zijn de sleutel tot uw succes. Leer hoe u een dakbedekking kunt bieden, zodat u winstgevend kunt blijven. De dakdekker voert een dakinspectie zorgvuldig uit om de beschadigde gebieden, de toestand van de valleien en de kieren en eventuele ongebruikelijke dakkenmerken te identificeren. Zelfs als een huiseigenaar u doorverwijst naar een specifiek deel van het dak waar hij denkt dat er een lek is, moet u het hele dak grondig inspecteren.

Een offerte voor dakbedekking, ook wel offerte genoemd, is een professioneel document dat uw klant de kosten en prijzen van hun dakbedekkingsproject laat zien voordat ze u in dienst nemen. Als u eenmaal een goed idee heeft van het soort werk dat u aan uw dak moet doen, is het gemakkelijker om u voor te bereiden op de reparatie- of vervangingskosten van het dak die door uw aannemer zijn opgegeven. Als u wat tijd investeert om te leren hoe u dakbedekkingsopdrachten kunt bieden en hoe u dakbedekkingsopdrachten kunt inschatten, kan dit zijn vruchten afwerpen voor uw bedrijf. Houd er rekening mee dat volgens de standaard dakterminologie één dakwadraat gelijk is aan 100 vierkante voet.

Volgens Roofing Contractor zullen meer dan negen van de tien dakprofessionals hun doelinkomsten niet behalen omdat ze simpelweg verkeerd rekenen. David Bitan is een dakdekker, erkend aannemer en de eigenaar en oprichter van Bumble Roofing, gevestigd in Zuid-Californië. Wat uw klanten ook denken dat ze willen, inspecteer het dak zorgvuldig om beschadigde gebieden te identificeren die ze niet kennen, het aantal en de toestand van de valleien, ongebruikelijke dakelementen en de staat van de knipperlichten. De aannemer neemt boekhouding, uniformen, kantoorhuur, verzekeringen en dakbedekkingsgereedschap mee als onderdeel van de overheadkosten.

Als u niet zeker bent over de prijsstrategieën van uw dakbedekkingsbedrijf, is de kans groot dat u tot de 90% behoort die een dakbedekkingsopdracht onderbood.

Leave Message

Required fields are marked *